Karrieredagen 2015

På torsdag, 10 september, gikk årets Karrieredag av stabelen. Skolen var full av ballonger, fornøyde studenter og mange bedrifter. Det første på programmet for dagen var populærforedrag med Julien S. Bourrelle. Han er aktuell med boken «The sosial Guidebook of Norway», og fikk salen til å le flere ganger under hans humoristiske foredrag.

Etter et humoristisk foredrag der magemusklene virkelig fikk kjørt seg, var vrimla full av spennende bedrifter som sto på stand. Her benyttet de fleste studentene tiden til å snakke med bedrifter, kanskje sin fremtidige arbeidsgiver? Man kunne også slenge seg ned i sofaen på studentloungen, der det både var nysmurte rundstykker, drikke og frukt. Her fikk studentene mulighet til å være med på foossball-turnering og nintendo 64. Mariokart var en stor hit blant de fleste! Det var også masterpresentasjon av HHiT og NHH, etterfulgt av internshipspresentasjoner.

Utover dagen var det tid for det andre og siste populærforedraget med Erik Bertrand Larssen! Her møtte spente studenter opp med bøker, i et håp om å få en signatur. Bertrand fortalte blant annet en svært sterk historie om sin egen oppvekst. Lærdom fra foredraget: YOLO.

På kvelden var det tid for den berømte Karrieredagsbanketten. Kort oppsummert: God mat, bra underholdning og fantastisk selskap. Karrieredagsstyret: dere kan virkelig være stolte over hva dere har fått til! Gratulerer med vel gjennomført!

IMG_9742
Karrieredagsstyret 2015
IMG_9573

IMG_9621

IMG_9638

IMG_9643
K
arrieredagsleder: J Fredric Lilland
IMG_9671
Julien S. Bourrelle
IMG_9700

IMG_9906
Erik Bertrand Larssen
IMG_9954
STØH-styre er klare for bankett!
IMG_9979

IMG_9977