Styret

STØH

Eirin Myrvang Berg, Markedsdirektør

Markedsdirektør har ansvaret for STØHs eksterne relasjoner. Disse relasjonene omhandler medlemmene av studentforeningen, samarbeidspartnere og andre aktører med interesse for STØH.

Hovedoppgaver:

  • Fungerende kontaktperson til våre samarbeidspartnere, SpareBank 1 SMN og PwC.
  • Ansvaret for all markedsføring av STØH via våre kanaler på sosiale medier
  • Ansvaret for STØHs nettside
  • Kontaktperson og støttespiller for studentforeningen arbeidsutvalg
  • Produsere og bestille opp alt av markedsmateriell som skal anvendes av STØH
  • Aktivt styremedlem som deltar på ukentlige møter med resten av kjernestyret

En av hovedoppgavene som markedsdirektør vil være å fungere som en kontaktperson mellom studentforeningen og våre samarbeidspartnere, som per dags dato er Sparebank 1 SMN og PwC. En samarbeidspartner har flere eksklusive rettigheter på skolen, og som markedsdirektør skal du bidra med å sørge for at samarbeidsforholdet går som planlagt og er tilfredstillende for både parter.

Markedsdirektør stå bak all markedsføring av STØH på våre kanaler i sosiale medier. Det er til enhver tid mye informasjon som skal ut til studentene ved skolen, enten det er sosialt eller viktig informasjon fra administrasjonen, og dette er det du som markedsdirektør som har ansvaret for.

Markedsdirektør jobber også tett med lederne av de ulike arbeidsutvalgene; Næringslivsutvalget, Markedsføringsutvalget, Vinterkonferansen og STØH Kapital. Her fungerer man som deres kontaktperson i styret, og en støttespiller for hva det enn måtte være. Sammen med disse ledere skal markedsdirektør jobbe for å promotere STØH på best mulig måte. 

Ønsker du å stille til dette vervet, har spørsmål om stillingen, eller andre ting du lurer på, er det bare å ta kontakt.

  • E-post: markedsansvarlig.stoh@gmail.com
Close Menu