Næringslivet

NTNU Handelshøyskolen er med et overtall av 1200 studenter blant de største utdanningene i landet innenfor økonomi og ledelse. Studentene ved skolen er svært attraktive på arbeidsmarkedet og vi opplever at mange bedrifter ønsker å promotere seg blant disse.

STØH tilbyr tjenester som gjør dette mulig, gjennom profilering i kraft av et av våre mangfoldige utvalg. Nedenfor finnes en kort oversikt over hvilke arrangementer som kan være aktuelle for akkurat din bedrift.

Ved ønske om mer informasjon, anvend medfølgende kontaktinfo, eller ta direkte kontakt med oss i STØH, vi er mer enn behjelpelige hva enn det måtte være!

 

Stand

Dersom bedrifter ønsker å ha stand på Handelshøyskolen benyttes NTNU sitt bookingsystem. Ta gjerne kontakt om din bedrift ønsker veiledning på booking av stand. 

Markedsføring på skolen

For alle spørsmål angående markedsføringsmuligheter på NTNU Handelshøyskolen, altså opphenging av plakater, publisering av annonser og liknende, ta kontakt med markedsdirektør i STØH-styret, Eirin Myrvang Berg via markedsansvarlig.stoh@gmail.com

Næringslivsutvalget

Næringslivsutvalget er bindeleddet mellom studentene ved Handelshøyskolen i Trondheim og næringslivet. Vi jobber aktivt for å lage en attraktiv møteplass for arbeidsgivere og fremtidige arbeidstakere, gjennom å skape verdifulle relasjoner på flere arenaer.

Stillingsannonser

For utlysninger av stillingsannonser rettet mot studentene på NTNU Handelshøyskolen benyttes jobbportalen.

Bedriftspresentasjoner

Næringslivsutvalget arrangerer bedriftspresentasjoner utover hele året. En vanlig bedriftspresentasjon består av at bedriften står på stand i vrimleområdet fra morgenen av, før selve presentasjonen på rundt 45 min holdes, etterfulgt av en middag i våre fellesområder. Vi er vant til et godt oppmøte på alle presentasjoner, med ivrige og interesserte studenter.

For å booke en bedriftspresentasjon, besøk Næringslivsutvalgets hjemmesider her

Eller ta direkte kontakt med utvalgets leder;

Jacob Bjelke Kachel

E-post: nuhhit@gmail.com

Karrieredagen

Næringslivsutvaget arrangerer hvert år en Karrieredag, som er et av årest største og mest populære arrangementer. Dette er en dag der hele Trondheims økonomistudenter kan komme i kontakt med sine fremtidige arbeidsgivere, bli kjent med ulike bransjer og de uendelige mulighetene som finnes. Under dagen er det spennende foredrag og presentasjoner, samt bedrifter som står på stands som studentene kan prate med. Dagen avsluttes med en storstlått bankett på kvelden, der det serveres god mat og drikke.

For å lese mer om Karrieredagen, eller booke stand, besøk Næringslivutvalgets hjemmeside her

Eller ta direkte kontakt med leder

E-post: kdleder@nuhhit.no

Vinterkonferansen

Vinterkonferansen er et av skolens største arrangementer, og avholdes i mars måned hvert år.  Det er en populær temakonferanse med bredt nedslagsfelt. hvor det hentes inn spennende foredragsholdere for å snakke om dagsaktuelle tema. I 2016 var temaet for dagen «veien videre» og skolen fikk besøk av blant annet Thina Saltvedt, som diskuterte  hva som vil skje i Norge etter oljen. Dagen er en populær dag for skolens studenter, og promoteringsmulighetene for en bedrift er stor.

For å få mer info om Vinterkonferansen, og deres promoteringsmuligheter, ta kontakt med konferansens leder;

Tommy Myrvang

E-post: leder@vinterkonferansen.no

Close Menu