7. mars 2013

Studentmiljø

NTNU Handelshøyskolen arrangerer egen fadderuke for skolens studenter. Dette gir grunnlag for et godt samhold, og inkluderer alle studentene ved skolen! Vi anbefaler å være med på mye av fadderukene, da dette er en unik mulighet til å bli kjent med både byen, skolen, dine medstudenter og studentlivet. Hiv deg med på alt som skjer, disse ukene kommer du garantert ikke til å glemme!

Som student ved Handelshøyskolen i Trondheim er du også medlem av Studentforeningen ved skolen, STØH. Det er vi i studentforeningen som arrangerer det meste av det du kommer til å delta på i studietiden din. STØH er en stor forening, og studentene ved Handelshøyskolen i Trondheim er tradisjonelt svært engasjerte, så det er bare å hive seg med i de ulike utvalgene som finnes. (Se egen fane «Om STØH«) I starten av skoleåret vil vi i styret og utvalgslederne komme å presentere oss i klassen, slik at dere skal se hvem vi er. Dere finner ellers all kontaktinformasjon her på nettsiden dersom dere har spørsmål, meninger eller annet. Allerede i oktober er det valg av ledere til de ulike utvalgene og styret, dessuten arrangeres STØH-sem (seminar for nysgjerrige, mulige fremtidige ledere i studentforeningen) en gang i september – ønsker du å prøve deg i et lederverv?

Vi har et mangfold av utvalg!

9534_180482999128_5378134_n

 • Dersom du liker fotball, håndball, volleyball eller noe annet bør du bli med i HSK.
 • Har du en journalist i magen, liker å ta bilder eller å være kreativ er Rustblekka noe for deg.
 • Vil du være med å komme i kontakt med bedrifter, og booke dem til å komme på skolen er Næringslivsutvalget noe for deg.
 • Kunne du tenke deg å lære mer om aksjer, børs og marked er Invest noe for deg.
 • Liker du en fest eller å lage drinker er TØHnna noe for deg.
 • Vil du være med å bidra til bedre undervisningskvalitet er Fagutvalget noe for deg.
 • Kunne du tenke deg å markedsføre Handelshøyskolen i Trondheim er Markedsføringsutvalget noe for deg.
 • Vil du diskutere løsninger for en bedre studiehverdag er Forum noe for deg.
 • Vil du være med å arrangere fester, turer og annet sosialt er Event noe for deg.
 • Kunne du tenke deg å arrangere friluftsaktiviteter er Traskeladden noe for deg.
 • Vil du være med å arrangere en konferanse er Vinterkonferansen noe for deg.
 • Kunne du tenke deg å være med på å arrangere neste års fadderuke er Fadderutvalget noe for deg.
 • Dersom du vil være med å styre og jobbe med det overordnede i studentforeningen, som alle disse utvalgene er en del av anbefaler vi deg å stille til styreverv i STØH.

I utvalgene er det noe for alle og enhver, og man velger selv hvilken rolle man ønsker i et utvalg. Noen sikter på å bli den nye lederen, ønsker mye ansvar og stor innflytelse. Andre ønsker gjerne bare å være et medlem som er med på litt av det som skjer, mest for det sosiale, uten noen forpliktelser. Alt er lov, og vi er avhengige av alle sammen for å få ting til å fungere STØH!

Studentersamfundet i Trondheim er nok noe du har hørt om før, uansett hvor du kommer fra i landet. Studentersamfundet drives av 1200 studenter. Det er den røde, runde bygningen du finner i Elgesetergate 1. Her finner du både restauranter/kafeer, mange utesteder og barer – alt for studentene i Trondheim by.

TØHnna er vår egen fantastiske bar i kjelleren på skolen. Her arrangeres det diverse fester og quizer – hvor alle studentene ved Handelshøyskolen møtes. Oversikt over arrangementer på TØHnna og andre arrangement som blir arrangert av de ulike utvalgene finner du i kalenderen her på nettsiden.

UKA er norges største kulturfestival, og gir deg 25 dager med variert kulturprogram bestående av konserter, revy, teater, kurs og mye, mye mer. UKA arrangeres annenhvert år i Trondheim (2013, 2015, osv.) , og er et must for enhver student å delta på.

ISFiT står for «Internasjonal Studentfestivalen i Trondheim», og er verdens største internasjonale studentfestival. ISFiT arrangeres annenhvert år (2013, 2015, osv.), ved hjelp av 400 engasjerte Trondheimsstudenter. Hver festival har et tema av sosial og politisk karakter med internasjonal relevans.