STØHs

Samarbeidspartnere

Våre hovedsamarbeidspartnere

SpareBank 1 SMN er en del av SpareBank1-alliansen og det største finanskonsernet i Trøndelag og på Nordvestlandet. Alt i alt er vi over 1200 ansatte og hovedkontoret ligger i Trondheim. Vi er en selvstendig sparebank med lokal forankring. Vi er stolte av å være en av landets eldste banker. Lokal forankring, nærhet til kundene og et betydelig samfunnsengasjement er viktige deler av bankens virksomhet.

Vår visjon – Sammen får vi ting til å skje – handler om å skape energi, resultater, endring og utvikling. Våre verdier er helhjerta, ansvarlig, likandes og dyktig.

Er du nysgjerrig på oss og hvordan det vil være å jobbe i Sparebank 1 SMN? Da kan du gå inn på hjemmesiden vår www.smn.no eller snakke med oss på bedriftspresentasjon eller Karrieredagen.

Ledige stillinger lyses ut på smn.no/stillinger og på finn.no samt i sosiale medier.

SpareBank 1 Regnskapshuset SMN er mer enn en tradisjonell tilbyder av regnskapstjenester – vi er et stort tverrfaglig miljø der regnskapsførere, programvareutviklere, IT-konsulenter og fagspesialister i ulike økonomiske felt, jobber mot samme mål. Sammen er vi Midt-Norges største miljø innenfor regnskap og rådgivning. Med bransjens beste folk og en solid eier har vi både evne og vilje til å nå nye høyder.

SpareBank 1 Regnskapshuset SMN AS er et autorisert regnskapsførerselskap og en totalleverandør av økonomiske tjenester og kundeløsninger. Selskapet hadde i 2016 en omsetning på rundt 233 millioner. I dag er vi nær 400 ansatte fordelt på 39 steder i Trøndelag og Møre og Romsdal. Selskapet er et heleid datterselskap av SpareBank 1 SMN. SpareBank 1 Regnskapshuset SMN AS ønsker å være en aktiv aktør som er med på å utvikle en bransje i endring.

SpareBank 1 Regnskapshuset SMN vil sammen med SpareBank 1 SMN være til stede ved flere arrangementer gjennom studieåret.

Les mer om Sparebank Regnskapshuset SMN på deres hjemmeside her.

Andre samarbeidspartnere

Club Downtown

Downtown er en populær nattklubb i Trondeheim som holder til i sentrum. Alle studentene ved Handelshøyskolen i Trondheim kan også booke bord gratis hos nattklubben, og ved større arrangement får studentforeningen egne avdelinger.

Alle medlemmer i STØH tillegges ekslusive medlemsfordeler, alt som trengs er å vise STØH-oblatet i inngangsdøren!

Medlemsfordeler er:

  • Gratis inngang på torsdager
  •        Gratis inngang før 24.00 i helger

Booking av bord her.

Studio 26 er et av Trondheims mest populære utesteder, og holder til i tre etasjer midt i sentrum. Med et høyt fokus på service og kvalitet, ønsker de å levere en heftig nattklubb opplevelse for deres gjester.

Alle medlemmer i STØH tillegges ekslusive medlemsfordeler, alt som trengs er å vise STØH-oblatet i inngangsdøren!

Medlemsfordeler er:

  • Gratis inngang på torsdager
  •                Gratis inngang før 24.00 på fredager
  •               Gratis inngang før 23.30 på lørdager

Booking av bord her.

Close Menu