7. mars 2013

Samarbeidspartnere

Vår hovedsamarbeidspartner:

 

 

 

 

BDO er en revisjons- og rådgivningsvirksomhet med over 1 350 medarbeidere ved kontorer over hele landet. Internasjonalt er BDO til stede i 154 land og teller i overkant av 64 000 ansatte.

Lokal forankring og partnernærhet til kunden har bidratt sterkt til vår suksess. Vi etterstreber til enhver tid å ha nær og god kundekontakt på alle nivåer i organisasjonen – fra kontor, partner og til den enkelte medarbeider.

BDO tilbyr tjenester innen revisjon, skatt og avgift, rådgivning og regnskap. Kundene våre spenner fra store børsnoterte konsert til mindre familieeide bedrifter. Våre medarbeidere er økonomer, revisorer og advokater med sterk faglig tyngde og stor breddekunnskap.

Trondheimskontoret er Norges nest største kontor med 150 ansatte i starten av 2017. NTNU Handelshøyskolen har lenge vært vår viktigste rekrutteringsarena, hvor de fleste på Trondheimskontoret har bakgrunn fra.

BDO vil være tilstede for å opprettholde et godt studentengasjement, enten ved egne arrangementer eller støtte i regi av STØH. Vi håper å møte nettopp deg for en hyggelig prat!

Les mer om BDO på deres nettside her.

 

academic-work-logotype-black-2x

 

Academic Work arbeider med studenter og nyutdannede i starten av sin karriere. Deres lange erfaring, spesifikke kjennskap til målgruppen og kandidatbasen gjør at de på en optimal måte kan matche bedrifters personalbehov med ungt, ambisiøst og kompetent personell.

Academic Work er STØHs andre hovedsamarbeidspartner, og bidrar med økonomisk støtte til studentforeningen. De er synlige gjennom hele året, enten via egne faglige arrangementer, eller som faglige ressurser for å støtte opp under STØH.

Deres kunnskap om jobbsøkermarkedet gir studentene ved skolen en unik mulighet til å styrke opp sin egen situasjon i et konkurransepreget marked.

Les mer om Academic Work på deres nettside her.

 

Andre samarbeidspartnere:

 

 

image

Downtown er en populær nattklubb i Trondeheim som holder til i sentrum.. Alle studentene ved Handelshøyskolen i Trondheim kan også booke bord gratis hos nattklubben, og ved større arrangement får studentforeningen egne avdelinger.

Alle medlemmer i STØH tillegges ekslusive medlemsfordeler, alt som trengs er å vise STØH-oblatet i inngangsdøren!

Medlemsfordeler er:

  • Gratis inngang på torsdager
  • Gratis inngang før 24.00 i helger

Booking av bord her 

 

logo

 

Studio 26 er et av Trondheims mest populære utesteder, og holder til i tre etasjer midt i sentrum. Med et høyt fokus på service og kvalitet, ønsker de å levere en heftig nattklubb opplevelse for deres gjester.

Alle medlemmer i STØH tillegges ekslusive medlemsfordeler, alt som trengs er å vise STØH-oblatet i inngangsdøren!

Medlemsfordeler er:

  • Gratis inngang på torsdager
  • Gratis inngang før 24.00 på fredager
  • Gratis inngang før 23.30 på lørdager

Booking av bord her