STØHs

Samarbeidspartnere

Våre hovedsamarbeidspartnere

SpareBank 1 SMN er en del av SpareBank1-alliansen og det største finanskonsernet i Trøndelag og på Nordvestlandet. Alt i alt er vi over 1200 ansatte og hovedkontoret ligger i Trondheim. Vi er en selvstendig sparebank med lokal forankring. Vi er stolte av å være en av landets eldste banker. Lokal forankring, nærhet til kundene og et betydelig samfunnsengasjement er viktige deler av bankens virksomhet.

Vår visjon – Sammen får vi ting til å skje – handler om å skape energi, resultater, endring og utvikling. Våre verdier er helhjerta, ansvarlig, likandes og dyktig.

Er du nysgjerrig på oss og hvordan det vil være å jobbe i Sparebank 1 SMN? Da kan du gå inn på hjemmesiden vår www.smn.no eller snakke med oss på bedriftspresentasjon eller Karrieredagen.

Ledige stillinger lyses ut på smn.no/stillinger og på finn.no samt i sosiale medier.

SpareBank 1 Regnskapshuset SMN er mer enn en tradisjonell tilbyder av regnskapstjenester – vi er et stort tverrfaglig miljø der regnskapsførere, programvareutviklere, IT-konsulenter og fagspesialister i ulike økonomiske felt, jobber mot samme mål. Sammen er vi Midt-Norges største miljø innenfor regnskap og rådgivning. Med bransjens beste folk og en solid eier har vi både evne og vilje til å nå nye høyder.

SpareBank 1 Regnskapshuset SMN AS er et autorisert regnskapsførerselskap og en totalleverandør av økonomiske tjenester og kundeløsninger. Selskapet hadde i 2016 en omsetning på rundt 233 millioner. I dag er vi nær 400 ansatte fordelt på 39 steder i Trøndelag og Møre og Romsdal. Selskapet er et heleid datterselskap av SpareBank 1 SMN. SpareBank 1 Regnskapshuset SMN AS ønsker å være en aktiv aktør som er med på å utvikle en bransje i endring.

SpareBank 1 Regnskapshuset SMN vil sammen med SpareBank 1 SMN være til stede ved flere arrangementer gjennom studieåret.

Les mer om Sparebank Regnskapshuset SMN på deres hjemmeside her.

BDO

BDO er en revisjons- og rådgivningsvirksomhet med over 1 350 medarbeidere ved kontorer over hele landet. Internasjonalt er BDO til stede i 154 land og teller i overkant av 64 000 ansatte.

Lokal forankring og partnernærhet til kunden har bidratt sterkt til vår suksess. Vi etterstreber til enhver tid å ha nær og god kundekontakt på alle nivåer i organisasjonen – fra kontor, partner og til den enkelte medarbeider.

BDO tilbyr tjenester innen revisjon, skatt og avgift, rådgivning og regnskap. Kundene våre spenner fra store børsnoterte konsert til mindre familieeide bedrifter. Våre medarbeidere er økonomer, revisorer og advokater med sterk faglig tyngde og stor breddekunnskap.

Trondheimskontoret er Norges nest største kontor med 150 ansatte i starten av 2017. NTNU Handelshøyskolen har lenge vært vår viktigste rekrutteringsarena, hvor de fleste på Trondheimskontoret har bakgrunn fra.

BDO vil være tilstede for å opprettholde et godt studentengasjement, enten ved egne arrangementer eller støtte i regi av STØH. Vi håper å møte nettopp deg for en hyggelig prat!

Les mer om BDO på deres nettside her.

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 500 konsulenter. Vi tilbyr konsulenttjenester og rekruttering innen fagområdene engineering, IT og økonomi/finance.

 

I 2012 samlet ManpowerGroup sine sterke merkenavn innenfor konsulenttjenester og rekruttering; Manpower Professional, Elan, TechPower og Executive, til ett selskap: Experis. Navnet kommer av ordene Experience og Expertise. Vi har lang erfaring innen konsulenttjenester og rekruttering, og er eksperter innen vår bransje.

 

Som Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap tiltrekker vi oss mange dyktige ledere og spesialister. Dessuten har vi et internasjonalt selskap i ryggen. Det betyr at vi kan tilby både lokale og globale ressurser. Hos oss får du rekruttering, konsulenttjenester og prosjektløsninger innen alle bransjer og fagområder.  

 

Våre spesialområder er økonomi/finance, engineering og IT. I tillegg rekrutterer Experis Executive ledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor.

Vi hjelper din virksomhet med å vokse.    

Andre samarbeidspartnere

Club Downtown

Downtown er en populær nattklubb i Trondeheim som holder til i sentrum. Alle studentene ved Handelshøyskolen i Trondheim kan også booke bord gratis hos nattklubben, og ved større arrangement får studentforeningen egne avdelinger.

Alle medlemmer i STØH tillegges ekslusive medlemsfordeler, alt som trengs er å vise STØH-oblatet i inngangsdøren!

Medlemsfordeler er:

  • Gratis inngang på torsdager
  •        Gratis inngang før 24.00 i helger

Booking av bord her.

Studio 26 er et av Trondheims mest populære utesteder, og holder til i tre etasjer midt i sentrum. Med et høyt fokus på service og kvalitet, ønsker de å levere en heftig nattklubb opplevelse for deres gjester.

Alle medlemmer i STØH tillegges ekslusive medlemsfordeler, alt som trengs er å vise STØH-oblatet i inngangsdøren!

Medlemsfordeler er:

  • Gratis inngang på torsdager
  •                Gratis inngang før 24.00 på fredager
  •               Gratis inngang før 23.30 på lørdager

Booking av bord her.

Close Menu