Vinterkonferansen 2015

På torsdag, 5 mars, gikk Vinterkonferansen 2015 av stabelen for 31. gang! Årets tema var «fra inspirasjon til innovasjon», et tema de virkelig klarte å oppfylle. Foredragsholderne de hadde booket var som følger: Tor Haugnes, Anne Morkemo, Trond Giske, Micael Dahlen og Idar Vollvik. I tillegg til alle de fem foredragsholderne, hadde de også parallellsesjoner. Da kunne vi velge blant DNB, Bjørg Fjell, Spark og Start HiST. Det var et spennende program på agendaen, som konferansier Steinar Sagen skulle lede oss gjennom. Latteren satt løst hos publikum da Steinar Sagen tok opp dilemma som studentene på Handelshøyskolen kunne sende inn i løpet av dagen. Et dilemma var: tenner som kjønnshår eller kjønnshår som tenner?

På kvelden var det duket for bankett for Vinterkonferanse medlemmene, der STØH, administrasjonen og Idar Vollvik var så heldige å bli invitert.Banketten var svært vellykket, og den ble avsluttet med piano spilt av Idar Vollvik. Mannen har flere skjulte talenter med andre ord! Da klokken tikket videre, tok vi turen til Down Town, der alle andre studentene fra Handelshøyskolen hadde mulighet til å komme for å avslutte dagen. Stor takk til alle dere som har hjulpet til, slik at resten på skolen fikk en så bra dag. Spesielt en stor takk til årets leder: Mads Weidemann! Du har all grunn til å være stolt over deg selv, og gjengen du har hatt med deg.
_DSC8055 copy
Dekanen, Espen Gressetvold, sa noen ord ved åpningen av konferansen.
_DSC8079
Konferaniser, Steinar Sagen!!
_DSC8151
Første foredragsholder var Tor Haugnes som er Høyskolelektor ved BI Oslo. Han ville gi oss et perspektivbidrag på tilstanden i lykkelandet Norge. Han er en uortodoks foreleser i entreprenørskap og økonomisk historie. Svært engasjerende foreleser.
anne morkemo Den andre foredragsholderen for dagen var Anne Morkemo. Hun er blant annet gründeren for Prampack, og hun fortalte om alt hun har vært med på å starte opp og ville motivere oss til å bli gründere! «Itj å værra pysat»
_DSC8181 copy
Parallellsesjon med DNB, der temaet var: starte egen bedrift – hva er fallgruvene? Dette var et populært foredrag.
IMG_9120
Parallellsesjon med Bjørg Fjell, der temaet var: Bygg din karriere. Her fikk studentene tips om hva de kunne gjøre for å få seg jobb, hva som var lurt å gjøre underveis og diverse tips om CV.
trond giske
Den tredje foredragsholderen var Trond Giske. Han holdte foredrag om «Hvordan ser fremtidens næringsliv ut?».
_DSC8248
Michael Dahlén var den fjerde foredragsholderen, svært morsom person. Han er forfatter, foreleser og økonomiprofessor ved Handelshøgskolen i Stockholm. Han ville formidle hvorfor og hvordan vi burde investere mer i den knappeste ressursen av alle, nemlig oss selv.
_DSC8267 copy
Den femte og siste foredragsholderen var Idar Vollvik. Han fortalte om oppturene og nedturene han hadde med Chess, i foredraget «Hvordan skape mye ut av lite».
IMG_8955 copy
Leder for Vinterkonferansen 2015: Mads Weidemann! Gratulerer med vel gjennomført konferanse!
_DSC8302
Et aldri så lite fanbilde: Steinar Sagen og Jonas Ramberg, leder for Gjennomføringsgruppen i Vinterkonferansen.
_DSC8222 copy
Noen av de flinke medlemmene i Vinterkonferansen 2015.
_DSC8260 copy
I tillegg til alle foredragene, var det også noen som sto på stand.

Takk til Vinterkonferansen for alle bildene!