Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Bedriftspresentasjon: Bane NOR

18.January, 16:00 - 17:00

Er du student innen økonomi og administrasjon? Bli med på bedriftspresentasjon for å bli kjent med hva Bane NOR jobber med og hvilke karrieremuligheter du kan få innen den mest klima- og miljøvennlige transportformen!
Selv om vi helst skulle møttes fysisk må det i år, dessverre, bli digitalt grunnet situasjonen rundt korona. På presentasjonen vil du få møte Elise, Ingeborg og Tord som i dag jobber med spennende prosjekter, og skal fortelle om deres overgang fra studier til arbeidslivet. Etter bedriftspresentasjonen blir det en liten overraskelse og vi åpner så klart opp for spørsmål.

Hva er Bane NOR?
Bane NOR er et statsforetak underlagt Samferdselsdepartementet og har ansvaret for planlegging, utbygging, forvaltning, drift og vedlikehold av det nasjonale jernbanenettet i Norge. I tillegg jobber vi kontinuerlig for å øke kapasiteten på det norske jernbanenettet, slik at flere kan ta mer tog og komme seg dit de skal på kortest mulig tid. Hver eneste dag jobber vi for å sikre et grønnere Norge.

Les mer om Bane NORs traineeprogram her.

VISSTE DU AT…?
Jernbanen holder 500 trailere borte fra norske veier hver dag? Det er nesten 200.000 trailere i året. I Norge står transportsektoren for mer enn en tredjedel av klimagassutslippene, men jernbanen står for kun 0.1% av disse. Jernbanen er, med god margin, den mest bærekraftige måten å flytte både mennesker og gods – og er derfor en enorm investering i fremtiden.

Details

Date:
18.January
Time:
16:00 - 17:00
Event Category:
Event Tags:
Website:
https://nu-ntnu.no/arrangementer/bedriftspresentasjon-bane-nor-3/

Venue

A1 – Adolf Øiens auditorium
Klæbuveien 72
Trondheim, Trøndelag 7030 Norway

Organizer

Næringslivsutvalget
Email:
post@nu-ntnu.no
View Organizer Website

Har du spørsmål angående dette arrangementet? Send en mail til sosialdirektor@sftoh.no