Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

STØH’s Vinterball 2024 ❄️💃🕺

8.februar 2024, 18:00 - 23:30

Event og STØH-Aid har gleden av å invitere til årets store begivenhet og veldedighetsauksjon, Vinterballet 2024! ❄️

Dato: Torsdag 8. februar 2024

Ballet vil ta plass på selveste Banksalen i Kongens gate den 8. februar, så hold av datoen! Så da er det bare å finne fram finstasen med dress/kjole. Dette er et ball du ikke vil gå glipp av! 💃🕺

På Banksalen blir det servert en nydelig to retters middag, og agendaen for kvelden er full av spennende begivenheter, blant annet: taler, innsamlingsaksjon, Photo Booth og STØH-digge.

I år har STØH Aid fått inn en del kule auksjonsobjekter som skal auksjoneres bort til dere på ballet. Auksjonsobjekter som fallskjermhopp (!!), hotellovernatting og masse annet gøy er samlet inn og skal gjennom en budrunde der den personen (eller personene om man samkjører) som byr mest, vinner💙💙 Alle inntekter går direkte til UNICEF!

STØH-digge er en morsom video (kanskje litt drøy…) som filmes hvert år i forbindelse med ballet. Det blir laget én video til guttene og én video til jentene✨ Disse videoene vil KUN vises to ganger, en gang på ballet og en gang på STØH-digge vors uken etter! Dette er en konkurranse mellom guttene og jentene på handels om hvem som klarer å samle inn mest penger💙 Guttene samler inn til STØH-DIGGE jenter og jentene til STØH-DIGGE gutter! I fjor var temaet «overnatting» og det vil senere slippes teaserbilder om hva dere har i vente på ballet🤫 Dette er noe du ikke vil gå slipp av!

Etterfest på TAG

Vi gleder oss masse, og håper å se deg klar til fest 8. februar! 🕺🏻✨

Billetter kommer i januar:

Detaljer

Dato:
8.februar 2024
Tid
18:00 - 23:30
Kategori for Arrangement:

Arrangør

STØH
Epost
sosialdirektor@sftoh.no
Vis Arrangør nettside

Sted

NTNU Handelshøyskolen
Klæbuveien 72
Trondheim, 7030 Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside

Har du spørsmål angående dette arrangementet? Send en mail til sosialdirektor@sftoh.no