STØH Fadderuka 2022

STØH er en av Trondheims største studentforeninger med over 700 medlemmer. Fadderuka 2022 går av stabelen 15.august!

Fadderstyret 2022

Studietiden begynner med fadderuka, som består av sosialisering og introduksjon til studiestart. Fadderstyret er et utvalg i STØH som planlegger og koordinerer fadderuka. De jobber med alt fra koordinering og planlegging til budsjettering og sponsoravtaler, og masse mer! Det er et veldig spennende og givende utvalg som vi anbefaler å være en del av.

Fadderstyret har som mål å ønske nye studenter velkommen til skolen vår og sørge for at studentene kommer inn i et godt miljø.

STØH er studentforeningen ved Handelshøyskolen i Trondheim, og har eksistert siden skolen ble grunnlagt i 1967.

STØH styres av og for studenter. I praksis er det STØH-rådet bestående av medlemsvalgte utvalgsledere og STØH-styret, som foretar beslutninger på vegne av studentforeningen.

STØH - rådet 2022

NTNU Handelshøyskolen

STØH holder til på Campus Elgeseter og har over 700 betalende medlemmer. Se videoen for å sjekke ut campus!  

Promovideo

Er du interessert i å studere økonomi, finans, markedsføring eller ledelse i Norges beste studentby? Denne videoen er laget av STØHs markedsføringsutvalg, og her får du informasjon om studiene og studiemiljøet på NTNU Handelshøyskolen. 

Sjekk den gjerne ut! 

 

“Det har vært gjennom STØH jeg har funnet mine beste venner og skapt de beste minnene fra studielivet i Trondheim.”

-Lea Sagør, 2018

Næringslivet

NTNU Handelshøyskolen er med et overtall av 1200 studenter blant de største utdanningene i landet innenfor økonomi og ledelse. Studentene ved skolen er svært attraktive på arbeidsmarkedet og vi opplever at mange bedrifter ønsker å promotere seg blant disse.

STØH tilbyr tjenester som gjør dette mulig, gjennom profilering i kraft av et av våre mangfoldige utvalg. Nedenfor finnes en kort oversikt over hvilke arrangementer som kan være aktuelle for akkurat din bedrift.