STØHs

Samarbeidspartnere

Våre hovedsamarbeidspartnere

SpareBank 1 SMN er en del av SpareBank1-alliansen og det største finanskonsernet i Trøndelag og på Nordvestlandet. Alt i alt er vi over 1200 ansatte og hovedkontoret ligger i Trondheim. Vi er en selvstendig sparebank med lokal forankring. Vi er stolte av å være en av landets eldste banker. Lokal forankring, nærhet til kundene og et betydelig samfunnsengasjement er viktige deler av bankens virksomhet.

Vår visjon – Sammen får vi ting til å skje – handler om å skape energi, resultater, endring og utvikling. Våre verdier er helhjerta, ansvarlig, likandes og dyktig.

Er du nysgjerrig på oss og hvordan det vil være å jobbe i Sparebank 1 SMN? Da kan du gå inn på hjemmesiden vår www.smn.no eller snakke med oss på bedriftspresentasjon eller Karrieredagen.

Ledige stillinger lyses ut på smn.no/stillinger og på finn.no samt i sosiale medier.

SpareBank 1 Regnskapshuset SMN er mer enn en tradisjonell tilbyder av regnskapstjenester – vi er et stort tverrfaglig miljø der regnskapsførere, programvareutviklere, IT-konsulenter og fagspesialister i ulike økonomiske felt, jobber mot samme mål. Sammen er vi Midt-Norges største miljø innenfor regnskap og rådgivning. Med bransjens beste folk og en solid eier har vi både evne og vilje til å nå nye høyder.

SpareBank 1 Regnskapshuset SMN AS er et autorisert regnskapsførerselskap og en totalleverandør av økonomiske tjenester og kundeløsninger. Selskapet hadde i 2016 en omsetning på rundt 233 millioner. I dag er vi nær 400 ansatte fordelt på 39 steder i Trøndelag og Møre og Romsdal. Selskapet er et heleid datterselskap av SpareBank 1 SMN. SpareBank 1 Regnskapshuset SMN AS ønsker å være en aktiv aktør som er med på å utvikle en bransje i endring.

SpareBank 1 Regnskapshuset SMN vil sammen med SpareBank 1 SMN være til stede ved flere arrangementer gjennom studieåret.

Les mer om Sparebank Regnskapshuset SMN på deres hjemmeside her.

PwC Revisjon Trondheim

De bedriftene som endrer verden er de som vil det mest. De som har de mest nysgjerrige menneskene. De som gjør det lille ekstra. PwC har kompetanse fra alle verdens hjørner og lokale kontorer i Norge, og er et av verdens største nettverk av revisorer, advokater og rådgivere. Basert på et bredt kompetansemiljø skal vi bygge tillit og bidra til god styring og kontroll hos våre klienter, og positivt påvirke selskapets evne til verdiskapning og utvikling.

PwC tilbyr tjenester innen revisjon, rådgivning, regnskap, skatt og avgift til offentlige og privateide virksomheter. Vårt brede kompetansemiljø bidrar til god styring og kontroll hos våre klienter, og forsterker virksomhetens evne til verdiskaping og utvikling. I Norge er vi over 1.700 ansatte representert ved 27 kontorer. PwC sine klienter varierer fra noen av verdens mest komplekse organisasjoner, til små og mellomstore lokale virksomheter. Vårt kontor i Trondheim består i dag av til sammen ca.100 revisorer, konsulenter og advokater.

I PwC lever vi etter følgende verdisett: Act with Integrity, Make a difference, Care, Work Together og Reimagine the Possible.

Er du nysgjerrige på oss og hvordan det er å jobbe i PwC? Besøk gjerne vår hjemmeside på pwc.no eller ta en prat med oss på Karrieredagen eller bedriftspresentasjon.

Andre samarbeidspartnere

Tøhnna – vår alles kjære bodega og fantastiske bar på skolen! I kjelleren hos NTNU Handelshøyskolen møter man medstudenter i lystig lag, gjerne med litt avstand fra alt det faglige som skjer her på huset.

Alle medlemmer i STØH får gratis inngang og mulighet for deltagelse på arrangementer, alt som trengs er å vise STØH-oblatet i inngangsdøren!

Hold deg oppdatert på arrangementer i regi av Tøhnna på Facebook.

Club Downtown

Downtown er en populær nattklubb i Trondeheim som holder til i sentrum. Alle studentene ved Handelshøyskolen i Trondheim kan også booke bord gratis hos nattklubben, og ved større arrangement får studentforeningen egne avdelinger.

Alle medlemmer i STØH tillegges ekslusive medlemsfordeler, alt som trengs er å vise STØH-oblatet i inngangsdøren!

Medlemsfordeler er:

– Gratis inngang i VIP-køen før kl.24:00 alle hverdager

Gratis inngang i VIP-køen før kl.23:30 på lørdager

– Gratis garderobe i tilvarende tidsrom som det er gratis inngang

Booking av bord her.

REKOM er Skandinavias største nattklubb-gruppe med over 200 barer, bodegaer og nattklubber i hele Danmark, Norge, Finland og UK. I Trondheim driver de Heidis Bier Bar, Kokomo og The Mint. Alle tre nattklubbene holder til i sentrum Nordre gate og Solsiden)

Alle medlemmer i STØH får gratis inngang før 24:00. For å komme inn på REKOM sine venues må man hente Rekom klistermerke og vise dette i inngangsdøren!

Booking av bord til Heidis, Kokomo og The Mint