7. mars 2013

Næringsliv

NTNU Handelshøyskolen er med et overtall av 1200 studenter blant de største utdanningene i landet innenfor økonomi og ledelse. Studentene ved skolen er svært attraktive på arbeidsmarkedet og vi opplever at mange bedrifter ønsker å promotere seg blant disse.

STØH tilbyr tjenester som gjør dette mulig, gjennom profilering i kraft av et av våre mangfoldige utvalg. Nedenfor finnes en kort oversikt over hvilke arrangementer som kan være aktuelle for akkurat din bedrift.

Ved ønske om mer informasjon, anvend medfølgende kontaktinfo, eller ta direkte kontakt med oss i STØH, vi er mer enn behjelpelige hva enn det måtte være!

 

Stand på skolen

Dersom bedrifter ønsker å ha stand på Handelshøyskolen benyttes NTNU sitt bookingsystem.

STØH

Markedsføring på skolen

For alle spørsmål angående markedsføringsmulighet på NTNU Handelshøyskolen, altså opphenging av plakater, publisering av annonser og liknende, ta kontakt med markedsansvarlig i STØH-styret;

Emilie Fleischer
E-post: markedsansvarlig@sftoh.no

Næringslivsutvalget

Stillingsannonser

For utlysninger av stillingsannonser rettet mot studentene på NTNU Handelshøyskolen benyttes jobbportalen.

Bedriftspresentasjoner

Næringslivsutvalget arrangerer bedriftspresentasjoner utover hele året. En vanlig bedriftspresentasjon består av at bedriften står på stand i vrimleområdet fra morgenen av, før selve presentasjonen på rundt 45 min holdes, etterfulgt av en middag i våre fellesområder. Vi er vant til et godt oppmøte på alle presentasjoner, med ivrige og interesserte studenter.

For å booke en bedriftspresentasjon, besøk Næringslivsutvalgets hjemmesider her

Eller ta direkte kontakt med utvalgets leder;

Alexander Lindgaard Føll
E-post: nuhhit@gmail.com

Karrieredagen

Næringslivsutvaget arrangerer hvert år en Karrieredag, som er et av årest største og mest populære arrangementer. Dette er en dag der hele Trondheims økonomistudenter kan komme i kontakt med sine fremtidige arbeidsgivere, bli kjent med ulike bransjer og de uendelige mulighetene som finnes. Under dagen er det spennende foredrag og presentasjoner, samt bedrifter som står på stands som studentene kan prate med. Dagen avsluttes med en storstlått bankett på kvelden, der det serveres god mat og drikke.

For å lese mer om Karrieredagen, eller booke stand, besøk Næringslivutvalgets hjemmeside her

Eller ta direkte kontakt med dagens leder;

Elise Wangensteen Eidskrem
E-post: kdleder@nuhhit.no

 

Nettside3

 Rustblekka

Annonsering

Rustblekka er en studentavis drevet av og for studenter på Handelshøyskolen i Trondheim. Avisa kommer ut to ganger i semesteret med et opplag på omlag 500 eksemplarer, avisen blir også publisert på nettet. Rustblekka er en populær mediekanal på skolen, og blir lest av utallige studenter. Dette er dermed et medium som når ut til veldig mange av våre studenter, og som er verdt å annonsere i.

For annonsering i vår studentavis kan du ta kontakt med leder av Rustblekka;

Susanne Gundmundsen Lea
E-post: rustblekka@sftoh.no

 

Nettside4

Vinterkonferansen

Sponsing og annonsering:

Vinterkonferansen er et av skolens største arrangementer, og avholdes i mars måned hvert år.  Det er en populær temakonferanse med bredt nedslagsfelt. hvor det hentes inn spennende foredragsholdere for å snakke om dagsaktuelle tema. I 2016 var temaet for dagen «veien videre» og skolen fikk besøk av blant annet Thina Saltvedt, som diskuterte  hva som vil skje i Norge etter oljen. Dagen er en populær dag for skolens studenter, og promoteringsmulighetene for en bedrift er stor.

For å få mer info om Vinterkonferansen, og deres promoteringsmuligheter, ta kontakt med konferansens leder;

Ingeborg Caspari
E-post: leder@vinterkonferansen.no

 

Nettside2

STØHfadderuka

Sponsing og annonsering:

I 2016 ble det for første gang arrangert en egen fadderuke for studentene ved NTNU Handelshøyskolen. Arrangementet var en stor suksess for studentforeningen, og fokuset var rettet på økt samhold og inkludering. Her vil det også være utallige promoteringsmuligheter for eventuelle samarbeidspartnere!

For å få mer info Fadderuka, og hva din bedrift kan få ut av et sponsorforhold, ta kontakt med ukas leder;

Zaki Khan
E-post: fadderansvarlig.toh@gmail.com

 

Nettside5