STØH’s

Samarbeidspartnere

Våre hovedsamarbeidspartnere

Våre hoved-samarbeidspartnere

SpareBank 1 SMN er en del av SpareBank1-alliansen og det største finanskonsernet i Trøndelag og på Nordvestlandet. Alt i alt er vi over 1200 ansatte og hovedkontoret ligger i Trondheim. Vi er en selvstendig sparebank med lokal forankring. Vi er stolte av å være en av landets eldste banker. Lokal forankring, nærhet til kundene og et betydelig samfunnsengasjement er viktige deler av bankens virksomhet.

Vår visjon – Sammen får vi ting til å skje – handler om å skape energi, resultater, endring og utvikling. Våre verdier er helhjerta, ansvarlig, likandes og dyktig.

Er du nysgjerrig på oss og hvordan det vil være å jobbe i Sparebank 1 SMN? Da kan du gå inn på hjemmesiden vår www.smn.no eller snakke med oss på bedriftspresentasjon eller Karrieredagen.

Ledige stillinger lyses ut på smn.no/stillinger og på finn.no samt i sosiale medier.

BDO

BDO er et ledende rådgivnings- og revisjonsselskap i Norge, som med lokal tilstedeværelse og en unik forståelse for norsk nærings- og samfunnsliv hjelper din virksomhet å nå sine mål. På vårt kontor i Trondheim har vi tverrfaglige team som bistår deg med det du trenger hjelp til. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at du skal lykkes. 

BDO har vært representert i Trondheim siden 2001 og har i dag ca 200 medarbeidere. Trondheimskontoret er senter for region MidtNord i BDO, som har 450 medarbeidere og 20 kontor fra Molde i sør til Longyearbyen i nord. Vi jobber tett med de andre kontorene i Trøndelag og i hele regionen, til fordel for deg som kunde. Med nærmere 80 kontorer rundt om i landet, kan vi også trekke inn andre nasjonale ressurser. Og har du eller din virksomhet behov for bistand andre steder i verden, så er vi til stede der også. Det gir deg en trygghet om at vi kan bistå deg og din virksomhet hele veien.

Les mer om BDO på deres hjemmeside her.

Andre samarbeidspartnere

TØHNNA

Tøhnna – vår alles kjære bodega og fantastiske bar på skolen! I kjelleren hos NTNU Handelshøyskolen møter man medstudenter i lystig lag, gjerne med litt avstand fra alt det faglige som skjer her på huset. Alle medlemmer i STØH får gratis inngang og mulighet for deltagelse på arrangementer, alt som trengs er å vise STØH-oblatet i inngangsdøren! Hold deg oppdatert på arrangementer i regi av TØHnna i vår kalender.

Club Downtown

Downtown er en populær nattklubb i Trondeheim som holder til i sentrum. Alle studentene ved Handelshøyskolen i Trondheim kan også booke bord gratis hos nattklubben, og ved større arrangement får studentforeningen egne avdelinger.

Alle medlemmer i STØH tillegges ekslusive medlemsfordeler, alt som trengs er å vise STØH-oblatet i inngangsdøren!

Medlemsfordeler er:

– Gratis inngang i VIP-køen før kl.24:00 ALLE dager

– Gratis garderobe i tilsvarende tidsrom som det er gratis inngang

Booking av bord her.

REKOM
(Heidis)

REKOM er Skandinavias største nattklubb-gruppe med over 200 barer, bodegaer og nattklubber i hele Danmark, Norge, Finland og UK. I Trondheim driver de Heidis Bier Bar. Nattklubben holder til på Solsiden.

Alle medlemmer i STØH får gratis inngang før 24:00. For å komme inn på REKOM sine venues må man hente Rekom klistermerke og vise dette i inngangsdøren!

Booking av bord til Heidis.

Denne nettsiden bruker Cookies. Ved å fortsette å bruke siden aksepterer du bruk av Cookies.