Studentforeningen STØH

STØH - En av Trondheims største studentforeninger

STØH er studentforeningen ved Handelshøyskolen i Trondheim, og har eksistert siden skolen ble grunnlagt i 1967, da med kun ett utvalg, fagutvalget. Siden den tid har studentforeningen utviklet seg i takt med tiden, og STØH består per dags dato av totalt 16 underutvalg som fremmer det sosiale og faglige miljøet ved skolen.

STØH har et høyt engasjement og er en av de aller mest aktive studentforeningen i studentbyen Trondheim. Foreningen representerer alle studentene ved skolen, med en omtrentlig medlemsmasse på rundt 1200 studenter spredt på både bachelor- og masternivå. Studentforeningen er synlig fra første skoledag, og siden 2016 har STØH arrangert egen fadderuke, STØHfadderuka, for alle nye studenter på NTNU Handelshøyskolen. Her vil de nye studentene raskt få et innblikk i hvorfor de vil lønne seg å være med på alt det positive STØH fremmer.

Det arrangeres en rekke arrangementer i regi av STØH året gjennom, som blant annet Karrieredagen, Vinterball, Åre-tur, Vinterkonferansen, og alt i fra quizer til temafester på skolens egen bar; Tøhnna. Hver høst avholdes det et eget valg, der de nye representantene for STØH og utvalgslederne skal velges. I forkant av valget arrangerer STØH-styret også et tradisjonsfylt seminar for alle som ønsker å stille til valg.

BLI MED DU OG!

Vi anbefaler alle studentene ved Handelshøyskolen og bli en del av studentforeningen, og ta en del i det gode samholdet som finnes på skolen. Enten du har en spesiell interesse for et av de mange utvalgene våre, eller bare ønsker en arena for å bli kjent med nye mennesker, er STØH tingen for deg.

Denne nettsiden bruker Cookies. Ved å fortsette å bruke siden aksepterer du bruk av Cookies.