Nyheter

Her publiseres mer eller mindre viktige beskjeder som angår de fleste av STØHs medlemmer. Disse innleggene vil ligge lagret her slik at du enkelt kan gå tilbake for å finne igjen informasjon ved behov. Bruk søkefunksjonen under eller bla nedover for å finne innlegget du leter etter.

STØHs Ærespris

STØHs Ærespris Bachelor 2022

I år går STØHs Ærespris på bachelor til Line Ås Finberg!
Line har vært super engasjert og en viktig kunnskapsbærer når vi igjen kunne starte opp etter korona, og virkelig stått på og tatt på seg ansvar til der der trengs! Vi i STØH takker deg for innsatsen og engasjementet ditt, og ønsker deg masse lykke til videre!

Les mer »
STØHs Ærespris

STØHs Ærespris Master 2022

I år går STØHs Ærespris på master til Helena Haugan!
Helena har vært en stor bidragsyter og brukt mange timer på å gjøre STØH til en bra studentforening for alle, og spesielt jobbet for å bedre miljøet på master! Vi i STØH takker deg for innsatsen og engasjementet ditt, og ønsker deg masse lykke til videre!

Les mer »
Samarbeidspartnere

BDO Midt-Norge som ny samarbeidspartner

Vi har gleden av å presentere BDO Midt-Norge som en av våre hovedsamarbeidspartnere for skoleåret 2022/23!
Vi gleder oss masse til samarbeidet, og har allerede lagt spennende planer for høsten!

Les mer »
Samarbeidspartnere

Sparebank 1 SMN fortsetter som samarbeidspartner

Vi har gleden av å dele at Sparebank 1 SMN fortsetter som en av våre hovedsamarbeidspartnere for skoleåret 2022/23!
Vi har hatt et godt samarbeid med Sparebank 1 SMN over flere år, og er veldig fornøyde med å få enda et år med dem! Vi gleder oss masse til en spennende høst sammen!

Les mer »
Påminnelse

17.mai

Vi nærmer oss nasjonaldagen over alle nasjonaldager, og det blir en gledens dag! Før første gang på tre år skal folketoget endelig vandre gjennom Trondheims gater, og studentene er en viktig del av dette toget!

Les mer »
Ingen flere beskjeder å vise