Studentmiljø

NTNU Handelshøyskolen arrangerer egen fadderuke for skolens studenter. Dette gir grunnlag for et godt samhold, og inkluderer alle studentene ved skolen! Vi anbefaler å være med på mye av fadderukene, da dette er en unik mulighet til å bli kjent med både byen, skolen, dine medstudenter og studentlivet. Hiv deg med på alt som skjer, disse ukene kommer du garantert ikke til å glemme!

Som student ved Handelshøyskolen i Trondheim er du også medlem av Studentforeningen ved skolen, STØH. Det er vi i studentforeningen som arrangerer det meste av det du kommer til å delta på i studietiden din. STØH er en stor forening, og studentene ved Handelshøyskolen i Trondheim er tradisjonelt svært engasjerte, så det er bare å hive seg med i de ulike utvalgene som finnes. (Se egen fane “Om STØH“) I starten av skoleåret vil vi i styret og utvalgslederne komme å presentere oss i klassen, slik at dere skal se hvem vi er. Dere finner ellers all kontaktinformasjon her på nettsiden dersom dere har spørsmål, meninger eller annet. Allerede i oktober er det valg av ledere til de ulike utvalgene og styret, dessuten arrangeres STØH-sem (seminar for nysgjerrige, mulige fremtidige ledere i studentforeningen) en gang i september – ønsker du å prøve deg i et lederverv?

Vi har et mangfold av utvalg!

EVENT arrangerer revy

Tidligere år har det blitt arrangert revy der skolens studenter får skinne på scenen med sine mange talenter. Er dette noe for deg? 

Denne nettsiden bruker Cookies. Ved å fortsette å bruke siden aksepterer du bruk av Cookies.