Studentavis

Rustblekka

Rustblekka er en avis for lokalmiljøet ved Handelshøyskolen. Avisa lages og formes av studenter og blir lest av alle med en tilknytning til skolen. I tillegg sendes den ut til studentforeningens samarbeidspartnere. Hvert år blir det gitt ut 4 eksemplarer av Rustblekka, altså 2 i semesteret. Opplaget er på 300 aviser per utgave. Rustblekka er studentavisen her ved Handelshøyskolen i Trondheim. Navnet Rustblekka stammer fra at studentforeningen tilhører «rustbygget» i Trondheim. Vi er stolte av Handelshøyskolen vår og vil fremheve dette med avisen.

Rustblekka har vært ute av drift et års tid fra vinteren 2021. Ved det nye STØH-styret i 2022 ble en ny redaktør valgt inn for å gi nytt liv i studentavisen vår. Håkon Nymoen Båtstad tok på seg oppgaven og har siden januar 2022 stått på for å danne en ny redaksjon og komme opp med en plan for avisa.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.