Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Bedriftspresentasjon: Handelsbanken

3.February, 16:00 - 17:00

OM BANKEN

Visste du at Handelsbanken er en av verdens mest solide og lønnsomme banker? Med nesten 12.000 ansatte, hvor 800 jobber i Norge, er Handelsbanken en av de største bankene i Norden. Samtidig som banken har en unik nærhet til de lokale markedene. Som en fullservicebank for både privat- og bedriftskunder, kan vi tilby flere spennende karrieremuligheter.

I Handelsbanken har vi oppnådd suksess ved å stole på våre ansatte i daglige beslutninger. Vår desentraliserte måte å jobbe på med et nasjonalt nettverk av bankkontorer, fører til en unik lokal tilstedeværelse, personlig service og langsiktige kundeforhold. Undersøkelser viser at dette fungerer. For Handelsbankens kunder er mer fornøyde enn den gjennomsnittlige bankkunden (Epsi 2019).

HVEM LETER VI ETTER?

Hvert år gir vi noen heldige utvalgte studenter muligheten til å kick-starte karrieren hos oss. Gjennom et studentengasjement i Handelsbanken får du førstehåndserfaring fra livet i banken og mulighet til å bygge et nettverk i selskapet. Vi er på utkikk etter, og har interesse for et bredt felt av studieretninger. I tillegg til økonomistudenter, har vi også studenter innenfor blant annet juss, psykologi og IT som jobber sammen med oss. Du vil få en fadder som følger deg opp og blir en del av Handelsbankens studentnettverk.

SØKNADSFRISTER

Akkurat nå rekrutterer vi i Handelsbanken flere student- og sommervikarer til ulike kontor og internavdelinger. Møt oss på stand på Handelshøyskolen NTNU torsdag 03.februar, og delta på bed.pres for å høre mer om dette! Søknadsfrist: 13.02.22

Details

Date:
3.February
Time:
16:00 - 17:00
Event Category:
Event Tags:
Website:
https://nu-ntnu.no/arrangementer/bedriftspresentasjon-handelsbanken/

Venue

A1 – Adolf Øiens auditorium
Klæbuveien 72
Trondheim, Trøndelag 7030 Norway

Organizer

Næringslivsutvalget
Email:
post@nu-ntnu.no
View Organizer Website

Har du spørsmål angående dette arrangementet? Send en mail til sosialdirektor@sftoh.no