Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Vinterball 2023 ❄️💃🕺

10.februar 2023, 18:30 - 23:00

Gratis-555.00

Event og STØH-Aid har gleden av å invitere til årets store begivenhet og veldedighetsauksjon, Vinterballet 2023! ❄️

Dato: 10. februar

Ballet vil ta plass på selveste Banksalen i Kongens gate den 10. februar, så hold av datoen! Så da er det bare å finne fram finstasen med dress/kjole. Dette er et ball du ikke vil gå glipp av! 💃🕺

På Banksalen blir det servert en nydelig to retters middag, og agendaen for kvelden er full av spennende begivenheter, blant annet: taler, innsamlingsaksjon, Photo Booth og STØH-digge.

I år har STØH Aid fått inn en del kule auksjonsobjekter som skal auksjoneres bort til dere på ballet. Auksjonsobjekter som fallskjermhopp (!!), hotellovernatting og masse annet gøy er samlet inn og skal gjennom en budrunde der den personen (eller personene om man samkjører) som byr mest, vinner💙💙 Alle inntekter går direkte til UNICEF!

STØH-digge er en morsom video (kanskje litt drøy…) som filmes hvert år i forbindelse med ballet. Det blir laget én video til guttene og én video til jentene✨ Disse videoene vil KUN vises to ganger, en gang på ballet og en gang på STØH-digge vors uken etter! Dette er en konkurranse mellom guttene og jentene på handels om hvem som klarer å samle inn mest penger💙 Guttene samler inn til STØH-DIGGE jenter og jentene til STØH-DIGGE gutter! I fjor var temaet «playboy» og det vil senere slippes teaserbilder om hva dere har i vente på ballet🤫 Dette er noe du ikke vil gå slipp av!

I år som i alle årene før, kan man regne med at billettene kommer til å gå fort. Dermed er det bare å sette opp nedtelling på mobilen til billettslippet onsdag 18. januar kl 12:00.

Vi gleder oss masse, og håper å se deg klar til fest 10. februar! ⭐

Billettslipp på facebook:

 

 

NB1! Det kan hende at billetten kommer i søppelpost, så sjekk søppelposten deres før dere sender oss en melding.

Detaljer

Dato:
10.februar 2023
Tid
18:30 - 23:00
Kostnad:
Gratis-555.00
Kategori for Arrangement:

Arrangør

EVENT
Epost
event.stoh@gmail.com
Vis Arrangør nettside

Sted

Banksalen
Kongens Gate 4
Trondheim, 7010 Norge
+ Google-kart

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig

Har du spørsmål angående dette arrangementet? Send en mail til sosialdirektor@sftoh.no

Denne nettsiden bruker Cookies. Ved å fortsette å bruke siden aksepterer du bruk av Cookies.