Anne Sveen Grongstad, Markedsdirektør

Markedsdirektøren har ansvaret for STØHs eksterne relasjoner. Disse relasjonene omhandler medlemmene av studentforeningen, samarbeidspartnere og andre aktører med interesse for STØH.

Hovedoppgaver:

  • Fungerende kontaktperson til våre samarbeidspartnere, Sparebank 1 SMN og BDO Midt-Norge
  • Ansvaret for all markedsføring av STØH via våre kanaler på sosiale medier
  • Ansvaret for daglig drift av STØHs nettside
  • Kontaktperson og støttespiller for studentforeningens arbeidsutvalg
    Produsere og bestille opp alt av markedsmateriell som skal anvendes av STØH
  • Aktivt styremedlem som deltar på ukentlige møter med resten av styret

En av hovedoppgavene som markedsdirektør vil være å fungere som en kontaktperson mellom studentforeningen og våre samarbeidspartnere, Sparebank 1 SMN og BDO Midt-Norge. En samarbeidspartner har flere eksklusive rettigheter på skolen, og som markedsdirektør skal du bidra med å sørge for at samarbeidsforholdet går som planlagt og er tilfredsstillende for alle parter.
Markedsdirektøren står bak all markedsføring av STØH på våre kanaler i sosiale medier. Det er til enhver tid mye informasjon som skal ut til studentene ved skolen, enten det er sosialt eller viktig informasjon fra administrasjonen, og dette er det markedsdirektøren som har ansvaret for.
Som markedsdirektør jobber man også tett med lederne av de ulike arbeidsutvalgene; Næringslivsutvalget, Markedsføringsutvalget, Vinterkonferansen og IT-utvalget. Her fungerer man som deres kontaktperson i styret, og en støttespiller for eventuell hjelp de skulle trenge. Sammen med disse ledere skal markedsdirektøren jobbe for å promotere STØH på best mulig måte.
Ønsker du å stille til dette vervet, har spørsmål om stillingen, eller andre ting du lurer på, er det bare å ta kontakt!

Denne nettsiden bruker Cookies. Ved å fortsette å bruke siden aksepterer du bruk av Cookies.