Jacob Nilsen, Masterdirektør

Masterdirektør fungerer som masterstudentenes talsperson mot Instituttet, STØH og NTNU Alumni HHS. I tillegg til dette er masterdirektør bindeleddet mellom administrasjonen og masterstudentene.

Hovedoppgaver

  • Styremedlem i STØH-styret. Utenom vanlig styrearbeid skal masterdirektør sørge for å fremme sosiale samt faglige tilbud som kommer masterstudentene til gode.
  • Representere masterstudentene i Instituttstyret ved NTNU HHS, sørge for at instituttsstyrets arbeid er i tråd med masterstudentenes ønsker.
  • Styremedlem i NTNU Alumni HHS, et nettverk for tidligere masterstudenter ved NTNU HHS. Her har masterdirektør ansvaret for at nåværende masterstudenter får like bra nettverksbygging som tidligere masterstudenter, om ikke bedre. Dette gjennom planlegging av arrangementer med NTNU Alumni HHS og tilsvarende oppfølging.
  • Fungerer også som bindeleddet mellom administrasjonen og masterstudentene.
  • Ansvaret for drift av kjøkkenet i 4.etasje sammen med masterutvalget.
  • Aktivt styremedlem som deltar på ukentlige møter med resten av kjernestyret

Som masterdirektør får du uten tvil muligheter til å påvirke ting som skjer på skolen, som relaterer seg til alt fra faglige til sosiale arrangementer.

Medlemmer av STØH-styret får også innsikt i hva de andre utvalgene jobber med og gir deg en unik mulighet til å bli med på arrangementer som interesserer deg.

Ønsker du et verv med stor påvirkningskraft og mye erfaring innen styrearbeid, da er dette vervet for deg. Har du spørsmål om vervet, eller at det er andre ting du lurer på, er det bare å ta kontakt

Denne nettsiden bruker Cookies. Ved å fortsette å bruke siden aksepterer du bruk av Cookies.