Nora Elise Solstad, Sosialdirektør

Sosialdirektør har som navnet tilsier det overordnede ansvaret for det sosiale miljøet og trivselen både innad mellom utvalgene og styret, men også generelt på skolen, og fungerer som en koordinator av arrangementer i regi av STØH.

Hovedoppgaver

  • Organisere STØH-kalenderen
  • Ansvaret for de sosiale samarbeidsavtalene til STØH
  • Kontaktperson og støttespiller for studentforeningens sosiale utvalg
  • Aktivt styremedlem som deltar på ukentlige møter med resten av styret
  • Arrangere den årlige utvalgsfesten hvor årets utvalg kåres
  • Dele ut månedens anerkjennelse til en i studentforeningen som utmerker seg
  • Motta månedsrapporter fra de underlagte utvalgene og skrive en felles rapport

Sosialdirektør har som oppgave å til enhver tid ha kontroll på STØH-kalenderen og arrangementer som skjer på skolen. Dette er for å unngå kollisjoner mellom eksterne og interne arrangementer, og ikke minst koordinere datoer og tidspunkter på diverse kick-offs, hytteturer, stands og fester arrangert av utvalgene i STØH. Det er derfor viktig for sosialdirektør å kontinuerlig oppdatere STØH-kalenderen.

Som sosialdirektør har man ansvar for de sosiale samarbeidsavtalene til STØH. Sosialdirektør har i oppgave å vedlikeholde nåværende avtaler, i tillegg til å bringe inn nye dersom det er nødvendig. I tillegg er det sosialdirektør sin oppgave å booke inn stands på skolen (sett bort ifra bedriftspresentasjoner). Dette kan være alt fra frivillige studentorganisasjoner som ønsker å rekruttere, til seriøse næringslivsbedrifter som ønsker å promotere sine produkter til studentene.

Sosialdirektør jobber tett med lederne av HSK, Traskeladden, Rustblekka, Event, Fadderutvalget og Tøhnna. Alle disse utvalgene jobber med det interne sosiale miljøet på skolen, og alle har et sosialt tilbud for STØH medlemmer. Utvalgene rapporterer jevnlig inn til sosialdirektør som er deres kontaktperson samt støttespiller, i styret. Sammen med utvalgslederne skal sosialdirektør jobbe for å gi et helhetlig sosialt studenttilbud for enhver student ved Handelshøyskolen i Trondheim.

Ønsker du å stille til dette vervet, har spørsmål om stillingen, eller er det andre ting du lurer på, er det bare å ta kontakt!

Denne nettsiden bruker Cookies. Ved å fortsette å bruke siden aksepterer du bruk av Cookies.