Ada Eide, Visepresident

Som visepresident har man hovedansvaret for alle arrangementene styret arrangerer. Man er også presidentens høyre hånd og skal være tilgjengelig til å steppe inn dersom presidenten ikke har mulighet. Derfor er det viktig å alltid være oppdatert på alle fronter og ett godt samarbeid med presidenten. Sammen med de 7 andre styremedlemmene er man ansvarlig for driften av foreningen. 

Visepresidentens hovedoppgaver: 

  • Sende ut innkallelser til styremøter og møter for SR.
  • Arrangere champagnevorspiel (Før vinterballet er det tradisjon for gamle styremedlemmer og utvalgsledere, samt de nye å ha vorspiel. Dette skal arrangeres av visepresident med hjelp av de andre styremedlemmene. Her serveres champagne og det er en offisiell overrekkelse av vervet fra den som hadde det tidligere. I tillegg får de avtredende medlemmene av SR en takk for sin innsats i året som var).
  • Ansvarlig for generalforsamlingen og valget.
  • Ansvarlig for STØH-dagene.
  • Ansvarlig for STØH-Sem (Tur hvor studenter får større innsikt i de ulike vervene i STØH).
  • Kontaktperson og støttespiller for STØH-Aid og NTNU HHS Case Club.

Som visepresident er det selvsagt flere arbeidsoppgaver man kommer over enn de nevnte ovenfor. Som styremedlem er det ofte prosjekter på gang, av varierende størrelse og omfang. Mange varierer fra år til år, så er derfor vanskelig å spesifisere. Uansett kan det garanteres at man kommer ikke til å sitte stille å kjede seg, her er det mye som skjer! Med et slikt verv vil man uten tvil møte mange spennende utfordringer. Vervet er en unik måte til å skaffe seg erfaring innenfor ledelse, samtidig som det er en morsom og interessant stilling med personlig utvikling. Kontaktnettet økes betraktelig og man treffer mange nye spennende mennesker!

Ønsker du å stille til dette vervet, har spørsmål om stillingen, eller andre ting du lurer på, er det bare å ta kontakt!

Denne nettsiden bruker Cookies. Ved å fortsette å bruke siden aksepterer du bruk av Cookies.