Logoen til IT-utvalget

Viktor Tingstad

IT-utvalget er STØH’s nyeste utvalg, og har som formål å samle den tekniske kompetansen på Handelshøyskolen. IT-utvalget jobber aktivt med å utvikle tekniske løsninger for sikre et best mulig tilbud til studentene på STØH.

Arbeidsoppgavene til IT-utvalget er:

  • Drifte og utvikle STØH og utvalgene sine nettsider
  • Utvikle tekniske løsninger for å styrke og forenkle STØH sitt tilbud til studentene
  • Bistå med teknisk kompetanse på bedriftspresentasjoner
  • Bistå med teknisk kompetanse på andre arrangementer (Vinterkonferansen, Karrieredagen, etc.)
  • Gjennomføre IT-relaterte oppdrag fra STØH og utvalgene

IT-utvalget er en ypperlig sjanse til å lære mer om IT ved å løse praktiske problemer. Det er ingen krav om kompetanse for å bli med, og opplæringen som blir gitt vil sikre at alle medlemmer innehar den kompetansen som kreves for å kunne løse problemene og utfordringene som IT-utvalget møter på.

IT-utvalget er strukturert i to grupper, hvor den ene gruppen primært arbeider med drifting og utvikling av de ulike nettsidene, mens den andre gruppen primært arbeider med fysisk IT-support på events. I tillegg har medlemmene muligheten til å delta i et prosjekt-team som arbeider med større, konkrete prosjekter når det er behov for det. 

Kompetansen og erfaringene en opparbeider seg i IT-utvalget kan være svært relevante for fremtidig arbeid i teknologibedrifter, og tar seg godt ut på CV-en. Dersom du kunne tenke deg å bli en del av IT-utvalget, eller om du har noen spørsmål, så ta kontakt!

Denne nettsiden bruker Cookies. Ved å fortsette å bruke siden aksepterer du bruk av Cookies.