Mina Skottvoll Grindhagen

“Traskeladden” er Handelshøyskolens friluftsliv-utvalg og arrangerer mange spennende turer for alle STØHs medlemmer. I en studenthverdag fylt med lesing og festing kan det være godt å komme seg bort og oppleve noe litt annerledes. På arrangementene til Traskeladden blir man godt kjent med studenter fra alle trinn, både på bachelor og master. Vi arrangerer både lavterskel turer og turer for mer interesserte, og det er dermed rom for alle.

 

Turer som tidligere har blitt arrangert av Traskeladden:

  • Alpetur til Bad Gastein
  • Rafting på Oppdal
  • Ettermiddagstur i nærområdet
  • Slalom på Vassfjellet
  • Isbading
  • Kajakk i Nidelven

 

Sosial sammenkomst og fellesskap er noe som settes høyt i Traskeladden – her er det noe som skal passe for alle! Alt fra søndagstur og pølsegrilling til det mer ekstreme. Det er også mange andre turer og aktiviteter som kan være aktuelle for Traskeladden i fremtiden. Det er kun kreativiteten som setter grenser! Traskeladden setter stor pris på alle som vil bidra og ulike innspill.

 

Som medlem av Traskeladden er du med på å arrangere en eller flere turer, skaffe studenter ved Handelshøyskolen i Trondheim rabatter på turutstyr eller informere om ulike kurs som arrangeres i byen. I Traskeladden blir man kjent med mange positive og spennende mennesker, både gjennom lekende lett arbeid og koselige sosiale sammenkomster.

 

Vi som er aktive medlemmer har til felles at vi liker friluftsliv, men det stilles ingen krav til kunnskap eller ferdigheter hos oss. Dette er utvalget for dem som vil engasjere seg litt, og ha mye moro!

 

Har du spørsmål angående utvalget eller om du ønsker å bli medlem – ta kontakt!

Denne nettsiden bruker Cookies. Ved å fortsette å bruke siden aksepterer du bruk av Cookies.