Vilde Hauger-Johannesen

Vinterkonferansen er en årlig regional konferanse for både næringsliv og studenter. Arrangementet er i regi av studenter ved Handelshøyskolen i Trondheim.

Vinterkonferansen jobber med:

  • Planlegging av konferansen
  •  Booke foredragsholdere
  • Samarbeidsavtaler
  • Gjennomføring av konferanse
  • Markedsføring

Vinterkonferansen (VK) ble etablert i 1984 som et middel for å gi TØH status som handelshøgskole. – Noe som ble oppnådd våren 2013! Siden den tid har utvalget vokst mye i størrelse og anerkjennelse. I dag drives VK utelukkende av studenter, men kontakten med skolens ansatte og næringslivet er fremdeles tett. Utvalget består av et styre som har det overordnede ansvaret for planleggingen, budsjettering og gjennomføringen av konferansen. Styret består av leder, nestleder, økonomiansvarlig, web- og kommunikasjonsansvarlig, og fire gruppeledere: leder for foredragsgruppen, leder for næringslivsgruppen, leder for markedsføringsgruppen og leder for gjennomføringsgruppen. Hver av gruppene har igjen sine ansvarsområder.

Vinterkonferansens mål er å engasjere studenter og næringsliv på en felles faglig arena, hvilket vi gjør hvert år ved å tilby en konferanse med spennende, engasjerende og aktuelt innhold. VK har et mål om at deltakerne på konferansen skal sitte igjen med nyttig kunnskap som de kan bruke i både jobb- og studiesammenheng. Konferansen er også en utmerket mulighet for studenter og næringsliv til å knytte kontakter med hverandre. Se også Vinterkonferansens egen hjemmeside.

Har du spørsmål angående utvalget eller ønsker du å bli medlem? – ta kontakt!

Denne nettsiden bruker Cookies. Ved å fortsette å bruke siden aksepterer du bruk av Cookies.